tiistai 15. huhtikuuta 2014

Pienelle prinsessalle.


Kävin lauantaina ihastelemassa pientä täydellisyyttä. <3 Sukkia vein muutamat, kun jäi harmittamaan niiden ballerina-sukkien koko niin teinpä sit kahden ihan pikkuset vielä lisäksi. :P


Noi vaaleanpunaiset on siis ihan perus junasukat, mutta vaan kolmella "makkaralla" tossa jalan päällä. Koska ihan ongelmitta ei sujunut noidenkaan teko, nimittäin....



Ensin tein siis neljällä makkaralla tai rutulla tai millä lie, mutta sitten kun olin toista tekemässä niin huomasin että lanka loppuu. Tein siis molemmat sukat niistä Karnaluksista ostetuilla minikerillä ja niitä siis oli vaan yhdet kumpiakin.. Päätin sitten purkaa sen jo valmiin sukan sinne kolmanteen ruttuun saakka ja sitten otin molemmat samaan aikaan puikoille ja neuloin niitä yhtäaikaisesti niin pitkälle kuin lankaa riitti (ja siis ilman vikaa ruttua) ja sitten kun lanka loppui niin jatkoin jollain vanhalla valkoisella vauvalangalla ne ihan kärjet. :)



Ja keltaiset on ihan oma ohje, ne oli tosi kiva tehdä ja lankaakin jäi reilusti yli. :) On siis ihan tosi minit, mutta tein tarkotuksella tommoset ihan alkuajalle sopivat sukat.


Niin ja hei pakko vielä lisätä että molempia oli niin kiva tehdä, se lanka ja ne lyhyet bambuiset Karnaluksista ostetut puikot oli ihan huiput! :) Tykkäsin niin paljon ja oon tosi tyytyväinen et ostin ne puikot, ei kaikki bambuisetkaan oo mun mielestä niin kivat kuin mitä noi oli.


Ja kortiksi tein tämmöisen. Ähersin sen kimpussa pitkään ja hartaasti, mutta oon kyllä tyytyväinenkin, onnistui just niinku halusinkin.. :)



Pienissä jaloissa. <3

2 kommenttia:

  1. Pieni neiti kiittää ihanista sukista! :)
    Ovat olleet käytössäkin päivittäin..
    H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ihanaa kun on päässy käyttöönki <3 :) Olkaa hyvä vaan, ilo oli mun puolella! ;) <3

      Poista

Kaikki kommentit ilahduttavat! :)